16.10.2012

Nagradni natečaj: Podaljšan rok za oddajo risbic

Nagradni natečaj Recikliraj konzervo, z risbico na končni izlet podaljšan do petka, 16. novembra 2012.

V okviru nagradnega natečaja Recikliraj konzervo, z risbico na končni izlet, preko katerega želimo otroke spodbuditi k razmišljanju o pomenu recikliranja in uporabi recikliranih izdelkov iz različnih materialov (kovina, plastika, steklo), smo se odločili podaljšati rok za oddajo risbic in s tem omogočiti učiteljem poglobljeno in sistematično obravnavo reciklaže in procesov, ki se odvijejo znotraj reciklažnega kroga.


Rok oddaje risbic se s petka, 26. oktobra prestavi na petek, 16. november 2012.


Učiteljem in mentorjem bo tako na voljo dovolj časa, da skupaj z učenci razmišljajo o novih izdelkih, ki bi jih lahko naredili iz odpadne kovine.
Skupaj s podaljšanim rokom za oddajo risbic se spremeni tudi sama časovnica nagradnega natečaja. Risbice, oddane do vključno 16. novembra 2012, bo žirija pregledala 10 dni po prejetju, torej 26. novembra 2012. Nagrajeni razredi bodo znani do konca meseca novembra.
Obenem ste vljudno vabljeni na spletno stran www.locevanjeodpadkov.si, kjer boste našli dodatno gradivo in veliko zanimivosti v zvezi z ločevanjem odpadkov. Odprli bomo tudi forum, preko katerega bo mogoča izmenjava mnenj in vprašanj na izbrano tematiko.
Želimo vam veliko kreativnih idej in uspešno prenašanje znanja na učence!

 

 Več o samem projektu Ločujmo odpadke si preberite tukaj.
 

Nazaj