18.7.2018

"Vsaka pločevinka šteje" na festivalu Pivo in cvetje 2018

Med 12. in 14. julijem je družba Slopak obiskovalce festivalskega kampa ob Savinji spodbujala k pravilnemu ravnanju z odpadno embalažo.

Že peto leto zapored je družba Slopak obiskovalce festivalskega kampa spodbujala k pravilnemu ločevanju odpadkov in skrbi za okolje. Na letošnjem festivalu Pivo in cvetje v Laškem je v sodelovanju s Pivovarno Laško ponovno združila moči v kampanji Every can counts oziroma Vsaka pločevinka šteje.

Družba Slopak je zavezana k okoljsko odgovornemu ravnanju, zato že vsa leta svojega delovanja na področju ravnanja z odpadno embalažo z različnimi projekti in aktivnostmi širi zavest o pravilnem ločevanju odpadkov.

Tokrat so se obiskovalci kampa lahko preizkusili v legendarni igri Križec krogec, ki so jo igrali s pomočjo odpadnih pločevink. Ločeno zbiranje odpadne embalaže je tako na festivalu postalo zabavno opravilo.
 

Nazaj

Izrabljene gume v predelavo

gume

Poskrbimo za zbiranje, odvoz in predelavo izrabljenih gum. Sledite povezavi na spletno stran Izrabljene gume.                                                                    Cena ravnanja z izrabljenimi gumami za proizvajalce oz. uvoznike gum v letu 2018 je 105 €/t (brez DDV).

Nov poslovni račun

Nov poslovni račun imamo odprt pri BKS Bank AG, Bančna podružnica:

SI56 3500 1000 0885 619    

BIC koda: BFKKSI22