Pravna obvestila

Avtorske pravice

Vse vsebine, objavljene na spletnem mestu www.slopak.si, so last družbe Slopak d.o.o. in so predmet avtorske zaščite in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo izključno za namene, ki so navedeni na spletnem mestu www.slopak.si in se jih ne sme spreminjati, prepisovati, razmnoževati, ponovno objavljati, pošiljati po pošti ali kako drugače razširjati v druge namene brez izrecnega pisnega dovoljenja družbe Slopak.

Vse reprodukcije delov vsebine teh spletnih strani morajo ohraniti tudi vse navedene označbe avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah (znak »© 2010 Slopak d.o.o. - Vse pravice pridržane.«).

Blagovne znamke in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke, katerih imetnik ali uporabnik licence je družba Slopak ali njene povezane družbe. Uporaba teh znamk je izrecno prepovedana, razen v primerih, ki so določeni v tem besedilu.

Omejitev odgovornosti

Družba Slopak se po najboljših močeh trudi zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojem spletnem mestu, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti družba Slopak niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani družbe Slopak določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z družbo Slopak in nad katerimi Slopak nima nadzora, Slopak ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Družba Slopak si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino tega spletnega mesta, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Varovanje zasebnosti

Spletno mesto www.slopak.si uporablja orodje Google Analytics, ki ga je izdelala družba Google, Inc. (“Google”) in je namenjeno spremljanju in analiziranju obiska tega spletnega mesta. Google Analytics uporablja t.i. piškotke, ki so v obliki besedilnih datotek naloženi na vaš računalnik in spletnemu mestu omogočajo analizo njegove uporabe. Informacije v piškotku so namenjene izključno analiziranju obiskanosti tega spletnega mesta in niso osebne narave. Družba Slopak podatke o obiskanosti spletnega mesta www.slopak.si uporablja za lastne potrebe.

Informacije o vašem načinu uporabe tega spletnega mesta bodo skupaj z vašim IP naslovom prenesene in shranjene na Googlovih strežnikih v Združenih državah Amerike. Google bo te informacije uporabljal z namenom ocenjevanja uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o aktivnostih spletnega mesta za lastnike spletnega mesta in za zagotavljanje ostalih storitev povezanih z aktivnostmi spletnega mesta in spletno uporabo. Google te informacije lahko posreduje tudi tretjim osebam, ko je to zakonsko zahtevano oziroma, ko tretje osebe obdelujejo podatke v Googlovem imenu. Google vašega IP naslova ne bo povezoval z nobenimi drugimi podatki, ki jih poseduje.

Uporabo piškotkov lahko preprečite s pomočjo posebnih nastavitev v vašem spletnem brskalniku, vendar tovrstne nastavitve lahko onemogočajo pravilno in popolno delovanje spletnega mesta. Z uporabo/obiskom tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da se podatki o vaši uporabi zbirajo in obdelujejo na zgoraj opisan način.

Uporabniki so sami odgovorni za varovanje svojih uporabniških imen in gesel pred nepooblaščeno uporabo drugih oseb. Uporabnikom ni dovoljeno posojati podatkov za dostop do njihovih uporabniških računov.

Družba Slopak lahko pravna obvestila v času veljavnosti spremeni ali dopolni. Spremenjena pravna obvestila začnejo veljati naslednji dan po objavi na spletnem mestu www.slopak.si in so s tem dnem za uporabnike spletnega mesta zavezujoči.

Ljubljana, 16. avgust 2010